Udda mat

Jag surfade runt lite på Internet för att se om det fanns några udda saker som jag har missat och kom fram till att de i Kambodja har en hel del saker som de äter som jag varken hört om eller sett själv. Tänkte därför dela med mig av top två av udda saker att äta som jag hittade för er som vill prova något nytt.
Spindlar: I Kambodja är det tro det eller ej ganska vanligt att äta stora marinerade och friterade spindlar. Det sägs här att benen är mer smakrika än resten av kroppen.
Ankfoster: En annan sak som det går att finna när man reser runt i Kambodja är ankfoster. Det är ett vanligt ägg men istället för en gula när man skalar så ligger det där i ett foster att äta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher moncler sito ufficiale moncler sito ufficiale outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online outlet hogan online doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher